Send besked

Har du brug for en kloakmester?

Hos SUPER-KLOAKRENSNING har vi erfarne og autoriserede kloakmestre. Hvis du vil booke en kloakmester så ring til os - uanset hvor på Sjælland du befinder dig.

Indhent et tilbud her

  Vi vender tilbage hurtigst muligt på din henvendelse.

  Vores kompetencer

  Hos SUPER-KLOAKRENSNING har vi dygtige og autoriserede kloakmestre med flair for alt kloakservice. Vores kloakmestre sidder klar til at hjælpe dig med effektiv udredning af dine kloakproblemer hurtigst muligt. 

  Vi tilbyder vores kunder flere års erfaring, som kloakmestre og har styr på moderne udstyr for at give dig den optimale løsning.

  Vores kloakmestres primære kompetence er kloakservice herunder specialiseret indenfor bl.a. kloakrensning, tv-inspektion og tømning af tilstoppet toilet eller afløb og meget mere. Vi har autoriserede kloakmestre, som sidder klar til at udbedre dine problemer straks.

  Kloakmesterens primære opgaver:

  • Inspektion af kloakker
  • Rensning og spuling af kloakrør
  • Slamsugning
  • Generelle kloakopgaver herunder udskiftning og etablering af afløbssystemer
   
   

  Hos SUPER-KLOAKRENSNING står vi klar til at hjælpe dig som privatkunde og erhvervskunde med dine kloakproblemer. Uanset hvilken del af Sjælland du befinder dig i. Vores kloakmestre er klar til at hjælpe dig!

  Vores kloakmester = tilfredshed

  Din tilfredshed er vigtigst for os.

  Vi udfører moderne kloak arbejde af høj kvalitet og moderne tilgang til fornuftige priser. Vores fortrukne faktor er tilfredshed og tryghed for vores kunder. Med det forlader vores kloakmester ikke problemet hos dig før dette er løst.

  Hos SUPER-KLOAKRENSNING bestræber vi efter SUPER service og tilfredse kunder. Hvis du vil have SUPER god service og en SUPER professionel kloakmester, så er du velkommen til at kontakte os på telefon eller udfylde vores kontaktformular og vi kontakter dig hurtigst muligt.

  ★★★★★

  Super fair og professionelt firma

  Super fair og professionelt firma, Jeg har brugt dem flere gange. Altid hurtig udrykning og utrolig fair priser.
  Lars
  Via Trustpilot

  ★★★★★

  Super god service

  Super god service. Både modtagelsen i telefonen og udførelsen af opgaven var effektiv og kompetent. Hvis problemet opstår igen vil vi med garanti benytte samme firma👍
  Else
  via Trustpilot

  ★★★★★

  Gennemtræk i rørene

  Fik Ren Kloak anbefalet af en nabo og de kom dagen efter jeg ringede og fik renset afløb fra køkken og bryggers på en time. Hurtig, effektiv og tilfredsstillende service.
  Torben S
  via Trustpilot

  Udfyld formularen

  Vi vender tilbage indenfor 24 timer.

   Priser på vores kloakmester

   Hvis du ønsker et besøg fra en kloakmester, kan du ringe til os og få et uforpligtende tilbud til din løsning eller spørge om vores kloakmesters priser pr. udførte opgave. Prisen afhænger af opgaven, som du vil have og problemet vi skal løse.

   Vi hjælper dig ligegyldigt om det er små eller store kloakproblemer du står overfor i dit hjem.

   Hvis du ringer til os på telefon, kan du høre mere om vores priser eller booke en tid til et kloakmesterbesøg. Du kan også ringe til os 24 timer i døgnet for at bestille tid – du behøver ikke at beslutte dig nu, men hvis det er akut så ring gerne og vi står klar til at hjælpe dig straks.

   Kloakmester fra Renkloak

   Book en kloakmester

   Ring til os og vi aftaler et besøg fra en kloakmester