Send besked

Indhent et tilbud her

  Vi vender tilbage hurtigst muligt på din henvendelse.

  Strømpeforing hos dig

  Vi vil altid tage forbehold for dine omgivelser når vi udfører kloakservice i dit hjem. Når vi udfører større opgaver vil vi være til mindst mulig gene for dig og dine omgivelser.

  Vi vil altid tage hensyn til dig uanset opgavens størrelse. Med det kan vi sige at når vi udfører strømpeforing, foregår det helt uden opgravning af dit hjem og dine omgivelser. 

  Vores mål er at tilfredsstille alle vores kunder. Derfor anbefaler vi kun ydelser der er en nødvendighed for dig og dit hjem, for at du får en nemmere hverdag. 

  Hos super-kloakrensning anbefaler vi oftest strømpeforing, da det er nemt og effektivt og helt uden de store opgravninger. Ved strømpeforing får du et effektivt og holdbart resultat. Helt simpelt vil en strømpeforing give det et optimalt resultat uden det skal koste dig en stor del af pengepungen. 

  Dog i visse situationer, anbefaler vi ikke strømpeforing, da det ikke vil være nok til at løse dine kloakproblemer. Derfor kan du få en kloakmester forbi, som kan vurdere dine problemer fra et professionelt perspektiv. Ring til os og vi sender en kloakmester ud til dig hurtigst muligt. 

  Hvad er strømpeforing?

  Strømpeforing er en metode til renovering af defekte kloakker. Vi skaber et nyt rør indeni det gamle kloakrør ved hjælp af en speciel filt- eller glasfiberslange, som udføres med epoxy eller silikat samt varmt vand og damp. 

  Hvis du ønsker strømpeforing, er det vigtigt at pointere at det ikke kræver nogen form for opgravning. Herved undgår du støj og forhindringer i din hverdag. Hvis du ønsker yderligere information så kontakt os gerne og vi tager en uforpligtende snak. 

  Vi har professionelle kloakmestre til at udføre strømpeforing af dine rør, så du får den optimale løsning. Vi vil udføre strømpeforing af din kloak nemt og hurtigt, helt uden din bekymring. 

  ★★★★★

  Super fair og professionelt firma

  Super fair og professionelt firma, Jeg har brugt dem flere gange. Altid hurtig udrykning og utrolig fair priser.
  Lars
  Via Trustpilot

  ★★★★★

  Super god service

  Super god service. Både modtagelsen i telefonen og udførelsen af opgaven var effektiv og kompetent. Hvis problemet opstår igen vil vi med garanti benytte samme firma👍
  Else
  via Trustpilot

  ★★★★★

  Gennemtræk i rørene

  Fik Ren Kloak anbefalet af en nabo og de kom dagen efter jeg ringede og fik renset afløb fra køkken og bryggers på en time. Hurtig, effektiv og tilfredsstillende service.
  Torben S
  via Trustpilot

  Udfyld formularen

  Vi vender tilbage indenfor 24 timer.

   Priser på strømpeforing

   Priserne på strømpeforing afhænger fra opgave til opgave. Med vores beregner kan du nemt og hurtigt få en uforpligtende pris på din strømpeforing i dit hjem. Her skal du oplyse målene og opskæringer af forgrening på din kloak. 

   Du kan beregne din pris her

   Hvis du har yderligere spørgsmål er du mere end velkommen til at kontakte os og vi hjælper dig med den bedste og optimale løsning af dine kloakproblemer. 

   Har du brug for strømpeforing?

   Ring til os og vi tager en uforpligtende snak