Send besked

Kloakservice

Mangler du en kloakservice til dit hjem? Hos SUPER-KLOAKRENSNING giver vi dig en super professionel løsning til dit behov.

Indhent et tilbud her

  Vi vender tilbage hurtigst muligt på din henvendelse.

  Problemer med din kloak?

  Står du overfor en tilstoppet kloak, at din håndvask eller toilet ikke udleder vand, så kan SUPER-KLOAKRENSNING, med vores professionelle kloakservice, hjælpe dig med at løse ovennævnte problemer.

  Kloakservice indebærer bl.a. kloakrensning, slamsugning, tv-inspektion eller andet, afhængigt af problemet i dit hjem. Vi kan træde til med en hjælpende hånd fra vores autoriseret kloakmestre og sørge for at vi går fra dit hjem med en velfungerende kloak og en tilfreds kunde med vores kloakservice.

  Vi giver vores kunder professionel kloakservice som giver et holdbart og langvarigt resultat og ikke bare løsninger der lapper problemerne her og nu, men giver langvarige og holdbare resultater for din kloak og de bedste råd til hvordan vi løser dit problem.

  Vi er erfarne og løsningsorienteret kloakmestre og giver vores kunder den fulde kloakservice, der er behov for. Vi udfører vores arbejde med højt kvalitetsudstyr og maskiner for at skabe en høj grad af effektivitet og gode resultater for vores kunder.

  Vi kan tilbyde dig følgende:

  Hos SUPER-KLOAKRENSNING vægter vi vores kunders tilfredshed meget højt og udfører en super indsats, så du ender med en skarp løsning og et smil på læben.

   

  Kloakrens i køkken

  Vores værdier for kloakservice

  Hos SUPER-KLOAKRENSNING har vi en række grundværdier, som giver dig en tilfredshed hos os. Vores værdier indenfor kloakservice består af følgende værdier:

  • God og hensynsfuld kundeservice og kloakservice
  • Professionel kloak arbejde
  • High-end kvalitet
  • Fornuftige priser

  Vores værdier er vigtige for os at vedligeholde og derfor altid vil yde en ekstra indsats for at opnå vores værdier overfor vores kunder.

  ★★★★★

  Super fair og professionelt firma

  Super fair og professionelt firma, Jeg har brugt dem flere gange. Altid hurtig udrykning og utrolig fair priser.
  Lars
  Via Trustpilot

  ★★★★★

  Super god service

  Super god service. Både modtagelsen i telefonen og udførelsen af opgaven var effektiv og kompetent. Hvis problemet opstår igen vil vi med garanti benytte samme firma👍
  Else
  via Trustpilot

  ★★★★★

  Gennemtræk i rørene

  Fik Ren Kloak anbefalet af en nabo og de kom dagen efter jeg ringede og fik renset afløb fra køkken og bryggers på en time. Hurtig, effektiv og tilfredsstillende service.
  Torben S
  via Trustpilot

  Udfyld formularen

  Vi vender tilbage indenfor 24 timer.

   Priser på kloakservice

   Priserne på kloakservice er varierende og starter fra 895,- afhængigt af hvad du ønsker at få foretaget. Du er dog mere end velkommen til at ringe ind til os og få mere information om hvad kloakservice koster.

   Du kan ringe til os og få et uforpligtende tilbud på din kloakservice hos SUPER-KLOAKRENSNING.

   Du kan også udfylde vores kontaktformular og vi kontakter dig hurtigst muligt.

   Kloakservice kloakrens

   Har du brug for SUPER-KLOAKRENSNING?

   Så sidder du med et stoppet toilet eller afløb eller er du allerede sikker på du har brug for slamsugning, sender vi vores kloakmestre ud til dig – vi er altid klar til at hjælpe dig hos SUPER-KLOAKRENSING.

   Ring til os og vi sender en kloakmester ud til dig hurtigst muligt eller udfyld vores kontaktformular her på siden og vi vender tilbage hurtigst muligt.