Send besked

Tv-inspektion

Har du brug for en tv-inspektion af din kloak, så er du endt det rigtige sted. Hos SUPER-KLOAKRENSNING giver vi dig vores helt ærlige og tilfredsstillende løsning til dine problemer.

Indhent et tilbud her

  Vi vender tilbage hurtigst muligt på din henvendelse.

  Hvad er tv-inspektion?

  Vi giver dig en 100% ærlig vurdering af, hvad der er den essentielle løsning af din kloak, og hvad der skal til for at udrede din kloak. 

  TV-inspektion er en af de mest hyppige og effektive løsninger til at undersøge kloaksystemer. Det er den mest moderne og effektive metode til at finde frem til problemet i din kloak. 

  Undersøgelsen involverer et videokamera, som føres ned i din kloak, så man på bedst vis finder ud af hvad dit problem helt præcist er. 

  Vi kan næranalysere din kloak og finde frem til om det er et ødelagt rør eller for meget snavs der generer din hverdag.

  Rettere sagt er tv-inspektion en måde hvorpå vi filmer direkte ned i din kloak og afklarer det præcise problem i din kloak. Dette er med til at afklare hvad der er galt med din kloak, altså om det er brud på et kloakrør, tilstopning eller andet.

  Vi tilbyder også slamsugning.

  I nedenstående video kan du se hvordan vi hos SUPER-KLOAKRENSNING foretager tv-inspektion af kloak.

  Fordele ved tv-inspektion

  Selvom vi hos SUPER-KLOAKRENSNING har en del erfaring som kloakmestervirksomhed, kan vi dog ikke altid garantere sikkerhed i hvad problemet er i din kloak.

  Med det er tv-inspektion en fordel for både dig og os, da vi bliver sikre på, hvad problemet er, og samtidig kan vi frembringe den bedste løsning. 

  Dine fordele

  • Undgå usikkerheder
  • Spar en masse tid OG omkostninger
  • Hurtig og effektivt
  • undgå unødvendige udgravninger

   

  Med det kan vi ærligt fortælle dig, hvad der er den bedste løsning til at finde frem til dit problem i din kloak, så vi sammen kan blive enige om en løsning, der rækker til dit behov.

  ★★★★★

  Super fair og professionelt firma

  Super fair og professionelt firma, Jeg har brugt dem flere gange. Altid hurtig udrykning og utrolig fair priser.
  Lars
  Via Trustpilot

  ★★★★★

  Super god service

  Super god service. Både modtagelsen i telefonen og udførelsen af opgaven var effektiv og kompetent. Hvis problemet opstår igen vil vi med garanti benytte samme firma👍
  Else
  via Trustpilot

  ★★★★★

  Gennemtræk i rørene

  Fik Ren Kloak anbefalet af en nabo og de kom dagen efter jeg ringede og fik renset afløb fra køkken og bryggers på en time. Hurtig, effektiv og tilfredsstillende service.
  Torben S
  via Trustpilot

  Udfyld formularen

  Vi vender tilbage indenfor 24 timer.

   Priser på tv-inspektion

   Vi kan hos SUPER-KLOAKRENSNING foretage tv-inspektion hos dig, da vi har det helt rigtige udstyr og de rigtige kloakmestre til at finde problemet. Så ønsker du professionel udredning af din kloak, er du velkommen til at kontakte os. 

   Du kan finde priserne på tv-inspektion, ved at ringe ind til os og høre mere om vores priser.

   Vi kan dog informere dig om en startpris på 1800,- men du er mere end velkommen til at ringe ind til os og få mere information om eller booke en kloakmester.

   kloak tv-inspektion

   Har du brug for os?

   Ønsker du en kloakmester? så kan du ringe til os eller udfylde vores kontaktformular og vi kontakter dig hurtigst muligt.