Send besked

Indhent et tilbud her

  Vi vender tilbage hurtigst muligt på din henvendelse.

  Fordele ved omfangsdræn

  En af de primære fordele ved omfangsdræn er at det leder vandet væk fra fundamentet i din bolig. Derved undgår du vandskader og fugt i huset, der kan være skadeligt for dig og din bolig. 

  Fugten kommer ved, at delene i dit hus ikke kan lede vandet væk fra boligen. Her vil omfangsdræn hjælpe med at lede vandet væk fra din bolig. 

  Ved at opsætte omfangsdræn undgår man også fugt i kælderen. Omfangsdrænet leder vandet væk fra din bolig og fundamentet og dermed undgår du fugt i din kælder. 

  Problemer med fugt i kælderen er bl.a. skader på murværk og fundament, dårlig lugt svamp og skimmel samt afskalning på ydermurerne i kælderen. 

  Hvis du ønsker at få bygget omfangsdræn ved din bolig så kontakt os allerede i dag og få et uforpligtende tilbud.

  Hvad er omfangsdræn?

  Omfangsdræn er med til at lede vandet væk fra din bolig, med nedgravede rør fra din bolig og ud til en brønd, gennem et afløbssystem. 

  Når man får installeret et omfangsdræn, er det vigtigt at tage hensyn til dybden og afstanden af din bolig. Omfangsdræn sættes rundt om din bolig, så vandet ledes hele vejen igennem.

  Materialerne til et omfangsdræn består af drænrør, rensebrønde og pumpebrønde. Disse tilkobles kloakrørene i din bolig, som gøres professionelt af vores kloakmester. 

  ★★★★★

  Super fair og professionelt firma

  Super fair og professionelt firma, Jeg har brugt dem flere gange. Altid hurtig udrykning og utrolig fair priser.
  Lars
  Via Trustpilot

  ★★★★★

  Super god service

  Super god service. Både modtagelsen i telefonen og udførelsen af opgaven var effektiv og kompetent. Hvis problemet opstår igen vil vi med garanti benytte samme firma👍
  Else
  via Trustpilot

  ★★★★★

  Gennemtræk i rørene

  Fik Ren Kloak anbefalet af en nabo og de kom dagen efter jeg ringede og fik renset afløb fra køkken og bryggers på en time. Hurtig, effektiv og tilfredsstillende service.
  Torben S
  via Trustpilot

  Udfyld formularen

  Vi vender tilbage indenfor 24 timer.

   Hvornår har man brug for omfangsdræn?

   Spørgsmålet om hvorvidt du har brug for omfangsdræn, afhænger af en række forhold. Blandt andet kan alderen på dit hus, hvor der er placeret og hvilken type jord det er bygget på, påvirke om hvorvidt det er muligt at få installeret omfangsdræn.

    For at vurdere om hvorvidt du har behov for omfangsdræn kræver det stor ekspertise og en fagmand. Som en start kan vi hos super-kloakrensning hjælpe dig med at få vurderet din bolig, af en kvalificeret kloakmester. Her vil din bolig blive vurderet med professionelt måleudstyr. 

   Hvis du sidder med en bolig uden kælder, kan du kigge på din sokkel for at vurdere om hvorvidt du har behov for omfangsdræn. Eller det viser sig ved frostsprængninger, som skyldes af den ophobede fugt om vinteren. Hvis du ser tegn på afskalning af puds eller revner, så har du muligvis behov for an fagmand, der kan vurdere om du med sikkerhed har brug for omfangsdræn.

   Symptomer på omfangsdræn

   Hvis du sidder med et hus med en kælder, kan du kigge på ydersiden af murene hvor der kan forekomme mørke pletter eller plamager samt afskalning af puds eller maling, som krakelerer på murerne.

   Efter et stykke tid kan fugten smittes videre til andre dele i dit hjem. Dette ses typisk ved trækonstruktioner, hvor du skal kigge efter mørke pletter på træet der kan skyldes svamp og skimmelsvamp. 

   Hvis du er i tvivl om hvorvidt du har brug for omfangsdræn i din bolig er du mere end velkommen til at ringe ind til os og fortælle os om dine problemer. Vi vil med glæde hjælpe dig frem til den bedste løsning. 

   Priser på omfangsdræn

   Prisen på omfangsdræn afhænger af omfanget af kvadratmeterne ved din bolig. Derfor er omfangsdræn forskellig fra opgave til opgave. Ved bygning af omfangsdræn tager man højde for dybde og jordbundsforholdene. 

   Typisk vil prisen ligge mellem 5-10 kr. pr kvadratmeter. 

   Kloakmester fra Renkloak

   Har du brug for omfangsdræn?

   Ring til os og vi tager en uforpligtende snak